Profesii

Business Magazin. Cum a ajuns Ioana Zenaida Popp associate partner la KPMG: Interviurile de angajare vor implica utilizarea mai mare a inteligenţei artificiale

Business Magazin. Cum a ajuns Ioana Zenaida Popp...

Autor: Ioana Mihai-Andrei

24.09.2023, 20:01 129

BUSINESS Magazin a lansat de curând anuarul 100 TINERI MANAGERI DE TOP, EDIŢIA 2023, unde vorbim cu cea mai nouă generaţie de tineri manageri şi antreprenori cu vârsta de până în 40 de ani despre schimbările cu care se confruntă sub influenţa tot mai mare a AI. Ne-am propus ca în cadrul ediţiei de anul acesta a catalogului să analizăm modul în care cei mai tineri manageri şi antreprenori vor reuşi să conducă organizaţiie din România către un viitor în care inovaţia, eficienţa, sustenabilitatea, dar şi emoţiile umane vor defini noua lume a afacerilor. Ioana Zenaida Popp, associate partner la KPMG, este unul dintre managerii al căror profil apare în cadrul acestui proiect.


Ioana Zenaida Popp are experienţă în gestionarea auditurilor pentru numeroase companii româneşti, precum şi pentru grupuri internaţionale care îşi desfăşoară activitatea în România. S-a implicat în proiecte din diverse industrii - comerţ, producţie industrială, agricultură, farma, sectorul energetic, atât prin furnizarea de servicii de audit, cât şi prin participarea la proiecte de consultanţă financiară.

VIZIUNE PENTRU VIITOR:

Este associate partner în cadrul departamentului de audit din KPMG, în aceeaşi companie în care şi-a început cariera în 2006, imediat după absolvirea primei facultăţi. A dobândit prima specializare în domeniul economic, iar pe a doua în cel juridic. Pe parcurs, a obţinut şi alte certificări - este membru al ACCA (Association of Certified Chartered Accountants), CCF (Camera Consultanţilor Fiscali), membru al Camerei Auditorilor Financiari din România şi auditor financiar acreditat de către ASPAAS.

1. Ce rol v-aţi propus să aveţi în 2030?

Până în 2030 mi-ar plăcea să dezvolt şi să conduc o ramură a departamentului de audit care să adreseze nevoile clienţilor locali. Ar fi o dezvoltare naturală, nu doar o provocare a carierei mele.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO