Profesii

Deloitte România îi numeşte pe Dragoş Cruceru şi Mihail Bucheru în poziţiile de directori în cadrul departamentului Consultanţă Financiară

Dragoş Cruceru şi Mihail Bucheru

Dragoş Cruceru şi Mihail Bucheru

Autor: Cristina Bellu

28.08.2023, 10:43 585

Deloitte România anunţă că Dragoş Cruceru şi Mihail Bucheru vor ocupa poziţiile de directori în cadrul departamentului Consultanţă Financiară, începând cu 1 septembrie 2023.

Dragoş Cruceru s-a alăturat echipei Deloitte România în 2010 şi recent a preluat conducerea echipei de corporate finance. El are 20 de ani de experienţă în oferirea de consultanţă în finanţări, fiind implicat în proiecte pentru entităţi din mediul privat şi din cel public din diferite domenii, inclusiv energie şi resurse, sănătate, servicii financiare, construcţii, transporturi şi bunuri de consum. Dragoş Cruceru a coordonat cu succes mai multe tranzacţii de fuziuni şi achiziţii, lucrând fie de partea vânzătorului, fie a cumpărătorului, în proiecte care au implicat antreprenori, companii private, multinaţionale, fonduri de investiţii private şi instituţii guvernamentale. Una dintre tranzacţiile recente la care a lucrat este achiziţia Twispay de către Elrond Network.

Mihail Bucheru face parte din echipa Deloitte România de investigare a fraudelor din 2018. El are peste zece ani de experienţă în investigaţii privind fraude, inclusiv digitale, eDiscovery, prevenirea şi combaterea corupţiei, precum şi în litigii, lucrând cu companii active în sectoarele energie şi utilităţi, petrol şi gaze şi auto. A gestionat peste 50 de proiecte de specialitate în România şi în regiunea Europei Centrale, asistând companii în situaţii de criză, contribuind la protejarea organizaţiilor prin reducerea riscului general de fraudă şi la creşterea gradului de conştientizare asupra riscurilor specifice. Mihail Bucheru este expert certificat în detectarea fraudelor şi a absolvit recent un program de EMBA la Universitatea Maastricht.

Cu aproape 100 de angajaţi, practica de Consultanţă Financiară a Deloitte România furnizează servicii de asistenţă în obţinerea de finanţare (corporate finance), consultanţă în tranzacţiile de fuziuni şi achiziţii, servicii de investigare a fraudelor, de evaluare şi modelare, servicii de creare de valoare (value creation services), precum şi de reorganizare.

„Practica noastră de consultanţă financiară a crescut semnificativ în ultimii ani (...) Experţii noştri în corporate finance au fost implicaţi în proiecte diverse şi importante, inclusiv în unele dintre cele mai mari şi complexe fuziuni şi achiziţii şi finanţări de pe piaţă, în timp ce echipa specializată în investigarea fraudelor este lider pe piaţa locală datorită expertizei sale, cu ajutorul căreia care oferă soluţii valoroase şi inovatoare nu doar clienţilor din România, ci şi celor din alte ţări europene”, spune Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte România şi Moldova.


 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO