Profesii

Genpact angajeaza cateva sute de contabili si vorbitori de limbi straine la Cluj

24.03.2010, 11:52 360

Furnizorul de servicii de business si solutii tehnologiceGenpact Romania va angaja intre 500 si 1.000 de persoane pana lafinele anului. Compania a anuntat deschierea unui nou centru inCluj, in cladirea de birouri Brancusi Business Center, care areaproximativ 2.700 mp de birouri. Noul punct de lucru va creaaproximativ 200 de locuri de munca.

"Genpact va angaja in Cluj-Napoca in acest an absolventi destudii economice, contabili si vorbitori de limbi straine pentrumai multe linii de business, precum contabilitate furnizori siclienti, managementul comenzilor, colectari de creante,contabilitate generala si controllership", sustine Iulia Nare,managerul de resurse umane al Genpact Cluj.

In prezent, Genpact Romania furnizeaza servicii definante-contabilitate, achizitii, suport IT si servicii clientiunui numar de peste 20 de companii multinationale din Europa deVest si din Statele Unite.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO