Profesii

Importatorul Ballantine’s are un nou şef pe marketing

Importatorul Ballantine’s are un nou şef pe marketing

Autor: Mădălina Panaete

28.01.2015, 00:04 359
Pernod Ricard România, importatorul whisky-ului Ballantine’s şi al vodcii Absolut, l-a numit pe Radu Moldovan-Petruţ în funcţia de director de marketing al companiei.
 
Radu Moldovan-Petruţ, 34 de ani, a activat în ultimul an ca director de marketing al Heidi Chocolat, cel mai mare exportator local de ciocolată.
 
Managerul nu este la primul contact cu industria băuturilor spirtoase. El a activat în cadrul importatorului şi în perioada 2008-2010 ca brand manager white spirits, după care a plecat la subsidiara grupului francez Pernod Ricard din Marea Britanie. În cadrul biroului de la Londra, Radu Moldovan a fost customer marketing manager timp de un an, iar mai apoi senior brand manager al whisky-ului Jameson, unul dintre cele mai importante branduri din această categorie pentru Pernod Ricard. Pe această poziţie, managerul a activat timp de aproximativ doi ani, conform informaţiilor de pe site-ul de socializare de business LinkedIn. În octombrie 2013, el a fost numit director de marketing al Heidi Chocolat.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO