Petru Crăciun, cel mai longeviv director din farma, pleacă de la conducerea Cegedim după 17 ani. În locul lui vine Gabriel Cernica

22 ian 2018 Autor: Georgiana Mihalache

Petru Crăciun, 51 de ani, omul care timp de 17 ani a condus companiile grupului Cegedim în România (Cegedim Customer Information – unul din cei mai mari furnizori de studii de piaţă dedicate industriei farmaceutice - şi Cegedim Rx – furnizor de software şi servicii pentru medici şi farmacii), îşi va încheia mandatul de la conducerea acestora, începând cu 1 aprilie.

În locul său va veni Gabriel Cernica, în prezent director executiv CHS în cadrul Cegedim Rx. Cernica are peste 10 ani experienţă în cadrul grupului Cegedim şi o experienţă de peste 20 ani în piaţa locală. El va prelua conducerea companiilor Cegedim care lucrează pentru piaţa locală.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 22.01.2018

 
Cuvinte cheie:
Cegedim
, conducere
, director
, farma
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide