Profesii

Schimbare surpriză: Horia Braun vine în locul lui Dragoş Neacşu la conducerea Erste Asset Management, cel mai mare administrator de bani din România

Schimbare surpriză: Horia Braun vine în locul lui...

Autor: Liviu Popescu

21.10.2019, 12:24 911

Horia Braun, economist şef al BCR, una dintre cele mai mari instituţii de credit din România, a fost numit preşedinte executiv (CEO) al Erste Asset Management, ceea ce înseamnă că Dragoş Neacşu, cel care a condus din 2008 încoace cel mai mare administrator de active din România, se retrage din această funcţie.

“Conducerea Erste Asset Management GmbH l-a numit pe Horia Braun-Erdei în poziţia de preşedinte executiv (CEO) al Erste Asset Management România. Horia Braun (42 de ani) este un profesionist experimentat în managementul investiţiilor, cu o carieră de 20 de ani în industria financiară, din care 10 pe segmentul de administrare a fondurilor, ocupând de-a lungul timpului funcţii de conducere în România şi în Europa Centrală şi de Est”, a transmis BCR.

În prezent economist-şef al BCR, Horia Braun-Erdei este membru al Consiliului de Supraveghere al EAM România din 2018. Dragoş Neacşu, până de curând CEO al Erste Asset Management România, administrator a 6,8 mld. lei, s-a dedicat unor planuri personale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO