Profesii

Tarom: Consiliul de administraţie va face o nouă nominalizare pentru conducerea companiei. Confirmăm că a demisionat Ileana Daniela Dragne din funcţia de director general interimar

 Tarom:  Consiliul de administraţie va face o nouă...

Autor: Mirabela Tiron

16.11.2017, 12:25 372

"Confirmăm informaţia conform căreia doamna Ileana Daniela Dragne a demisionat din funcţia de Director General interimar. Consiliul de Administraţie al companiei Tarom va fi cel care va face o nouă nominalizare pentru funcţia de conducere a Tarom”, au transmis oficialii Tarom. 

Ileana Daniela Dragne, directorul general interimar al Tarom din octombrie anul acesta, numită iniţial pe un mandat de o lună, şi-a dat demisia, motivele nefiind cunoscute. Oficialii Ministerului Transporturilor nu au transmis nicio explicaţie cu privire la ceea ce se întâmplă în prezent la Tarom. Compania de stat a trecut de la început de an sub un val de turbulenţe, schimbând patru directori interimari. 

Compania de stat a revenit pe pierderi uriaşe de 104 milioane de lei în S1 anul acesta, sub conducerea noului consiliu de administraţie şi fost şef Eugen Davidoiu, care şi-a dat demisia la final de august după ce a intrat pe lista neagră a premierului Tudose. După demisia lui Davidoiu a fost numit pe mandat interimar de o lună Florin Susanu, responsabil de operaţiunile de zbor ale companiei. În locul lui venise în octombrie Ileana Daniela Dragne, reprezentant al Tarom la Tel Aviv.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO