Profesii

Un antreprenor a pus bazele unei comunităţi care îi adună pe cei cu afaceri la început de drum: Ne extindem la nivel naţional

Un antreprenor a pus bazele unei comunităţi care îi adună pe cei cu afaceri la început de drum: Ne extindem la nivel naţional

Autor: Alina-Elena Vasiliu

11.04.2021, 20:13 395

Vlad Mihălăchioiu, un tânăr care a iniţiat în 2018 un club al antreprenorilor aflaţi la început de drum în business, vrea să ajungă la peste 1.000 de membri până la sfârşitul acestui an în aplicaţia pe care a lansat-o pentru a încuraja interacţiunea. Comunitatea pe care a creat-o numără companii mici, cărora li se oferă acces la potenţiali parteneri sau investitori.

„Am creat o aplicaţie internă, care ajută antreprenorii să găsească multe soluţii la problemele lor. Ne extindem la nivel naţional şi estimăm peste 1.000 de utilizatori activi până la sfârşitul anului. Avem deja peste 130 de antreprenori plătitori. Creşte susţinerea noastră pentru businessurile afectate”, spune Vlad Mihălăchioiu, fondatorul Romanian Business Club.

El a pus bazele acestei comunităţi în martie 2018, proiectul purtând iniţial numele Bucharest Business Club. Vlad Mihălăchioiu spune că, printre problemele pe care le invocă cel mai des antreprenorii în cadrul întâlnirilor, se numără dificultatea de a găsi consultanţi, de a găsi oameni specializaţi, dar şi de a înţelege legislaţia.

„Este un club independent, susţinut din fonduri proprii. Nu suntem speakeri motivaţionali, nu facem cursuri, ci îi învăţăm pe oameni să câştige timp. Am lansat grupuri de tenis, de alergat, baschet, mic-dejunuri sau cine cu antreprenorii.”

Statutul de membru al clubului permite participarea la întâlnirile în care se face schimb de experienţă şi se obţine pe bază de recomandare din partea unui membru existent. Membrii au acces la webinarii, conferinţe, tabere de antreprenoriat şi târguri tematice.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro

 
AFACERI DE LA ZERO