VIDEO ZF LIVE. Octavian Pantiş, Qualians: „Este o problemă că nu creştem oameni. Şefii din România vor să facă ei lucrurile“

10 ian 2018 Autor: Ştefan StanCompaniile şi multinaţionalele din România consideră în general că managerii locali administrează bine, dar ar vrea mai mult de la ei, în condiţiile în care mulţi au fost iniţial specialişti, iar după ce au fost promovaţi se comportă în continuare tot ca specialişti, în loc să crească alţi oameni şi să delege respon­sabilităţi.
 
Un curs de leadership şi coaching îi poate ajuta să fie manageri mai buni, iar schim­bările sunt rapid vizibile, a spus Octavian Pantiş, cofondator al Qualians, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 10.01.2018

 
Cuvinte cheie:
oameni
, romania
, refuz
, problema
, zf live
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide