ZF Live: Elena Ovreiu, conferenţiar universitar la Politehnică şi organizator al Bucharest MedTech Summer School: Inteligenţa artificială nu îi va înlocui pe medici, doar îi va ajuta

22 mai 2018 Autor: Alexandra Cepăreanu

Legătura dintre universităţi, companii şi spitale este foarte strânsă în toate ţările dezvoltate, în timp ce în România această comunitate este mai greu de găsit, astfel că organizatorii Bucharest MedTech Summer School încearcă să aducă la aceeaşi masă ingineri, oameni tehnici şi medici pentru a inova domeniul medicinei.

„Bucharest MedTech Summer School este o şcoală în care îi învăţăm pe oameni să construiască, nu doar le prezentăm aplicaţii şi ce e nou în piaţă. În plus, avem şi work shop-uri în care participanţii învaţă să programeze sau să dezvolte tehnologii bazate pe inteligenţa artificială care să poată fi aplicate în domeniul medicinei“, a spus la ZF Live Elena Ovreiu, conferenţiar universitar la Politehnica şi organizator al Bucharest MedTech Summer School. Evenimentul se află la cea de-a patra ediţie anul acesta, iar subiectul principal este modul în care tehnologia va revoluţiona domeniul medicinei din România.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 22.05.2018

 
Cuvinte cheie:
inteligenta
, medici
, romania
, grecia
, dezvoltare
, medicina
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide