Proprietăţi

Care este singurul tronson de autostrada din tara construit la un pret decent

Autor: Pro TV

10.10.2011, 11:00 1674

Pro TV a început campania AutostraDA România odată cu deschiderea celui de-al şaptelea sezon al emisiunii "România, te iubesc!", în care prezintă cum este posibil ca în 21 de ani să fie construiţi doar 210 kilometri de autostradă.

Emisiunea a prezentat ieri seară povestea rezilierilor de contracte pentru construcţia tronsonului de autostradă Comarnic-Braşov, pentru care s-ar fi cerut o mită de 440 de milioane de euro, potrivit dezvăluirilor făcute de un fost director al departamentului juridic din cadrul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România. Care este situaţia actuală, cu ce istorie se "mândresc" autostrăzile din România, de ce avem atât de puţine, ce nereguli se întâlnesc pe anumite tronsoane, cine sunt vinovaţii şi ce lecţie dau celelalte ţări europene în acest domeniu, aflaţi într-un demers jurnalistic de Alex Dima, prezentat în primele ediţii ale celui de-al şaptelea sezon al emisiunii "România, te iubesc!".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO