Proprietăţi

Cea mai scumpă casă scoasă la vânzare în Bucureşti - 8,5 milioane de euro

Cea mai scumpă casă scoasă la vânzare în Bucureşti - 8,5 milioane de euro

Autor: Ionuţ MORARIU

19.10.2010, 12:55 131

Proprietarii celor mai scumpe trei proprietăţi rezidenţiale dinCapitală, scoase în prezent la vânzare, vor să obţină pe acesteasuma cumulată de 23 de milioane de euro, scrie Gândul.

Unul din institutele de cercetare din perioada comunistă aparela vânzare pe piaţa liberă sub o nouă pălărie. Imobilul are acumdestinaţie rezidenţială şi intră direct pe primul loc în topulcelor mai scumpe proprietăţi ale momentului, conform anunţurilorpublice de vânzare.

8,5 milioane de euro este suma cerută de actualul proprietarpentru fostul sediu al Institutului de cercetare-dezvoltare înştiinţe fizice şi naturale IMOD Bucureşti. Imobilul are 25 decamere şi este situat pe strada George Clemenceau, la numai câţivametri de Calea Victoriei. Suprafaţa totală desfăşurată a clădiriieste de aproximativ 4.000 de metri pătraţi şi ocupă un teren de2.300 de metri pătraţi. Este creaţia arhitectului Albert Galleron,cunoscut mai ales ca proiectant al Ateneului. Vedeţi cum arată cea mai scumpă casă scoasă la vânzare pe www.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO