Dascălu semnează pentru proiectul Palas din Iaşi cu retailerii Il Passo şi Tosca Blu

21 iun 2011 Autor: Cristina Roşca

Omul de afaceri Iulian Dascălu, proprietarul reţelei de centre comerciale Iulius Mall, a mai semnat două contracte de închiriere pentru proiectul Palas pe care îl construieşte în Iaşi, retailerii de încălţăminte şi marochinărie Tosca Blu şi Il Passo urmând să preia două spaţii de 64 mp şi respectiv 100 mp în centrul comercial a cărui deschidere este programată pentru finalul acestui an.

Magazinul Tosca Blu din Palas Iaşi va fi al doilea din România după cel din AFI Palace Cotroceni din Bucureşti. Il Passo mai deţine însă un magazin la Iaşi, în Iulius Mall.

În prezent, în România există în total 11 magazine, dintre care 10 magazine Il Passo în centre comerciale din Bucureşti, Constanţa, Timişoara, Cluj, Iaşi şi Braşov şi un magazin Tosca Blu în Afi Palace Cotroceni.

Brandurile Il Passo şi Tosca Blu sunt operate prin intermediul a trei companii - Hobs Expert, Solo Sscarpa şi Pestos - ai căror acţionari sunt Chiriac şi Corina Ghiorghiţă. Cele două branduri au avut anul trecut venituri de peste 5 mil. euro, în creştere cu 40% faţă de 2009.

Palas Iaşi va face parte dintr-un proiect mixt, care mai cuprinde şi hoteluri, clădiri de birouri şi apartamente, investiţia totală fiind estimată la 260 mil. euro. Printre viitorii chiriaşi ai mallului din Palas, care va avea o suprafaţă închiriabilă de 47.800 mp, se mai numără C&A, H&M şi New Yorker. Palas Mall va avea o suprafaţă închiriabilă de 47.800 mp şi va cuprinde 118 magazine, food court cu 1.000 locuri, cinema multiplex, cafenele, restaurante cu specific internaţional, department stores, zone de joacă pentru copii şi variate posibilităţi de entertainment.

 
Cuvinte cheie:
Iulian Dascalu
, Palas Iasi
, Il Passo
, Tosca Blu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat si va aparea dupa ce va fi moderat!

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!

zf.ro
Abonează-te la Închide