Proprietăţi

Immofinanz a semnat cu Zara, C&A, New Yorker şi Cinema City pentru Maritimo Constanţa. Vedeţi aici cum va arăta viitorul mall

Immofinanz a semnat cu Zara, C&A, New Yorker şi Cinema City pentru Maritimo Constanţa. Vezi cum va arăta viitorul mall

Vedeţi aici cum va arăta mallul Maritimo Constanţa

Autor: Cristi Moga

08.03.2011, 11:32 264

Fondul austriac de investiţii Immofinanz, care va finaliza înacest an construcţia mallului Maritimo din Constanţa, a semnatpatru noi contracte de închiriere pentru o suprafaţă de 12.000 demetri pătraţi în cadrul acestui proiect, pe lista viitorilorchiriaşi intrând astfel şi retailerii C&A, New Yorker şiInditex (Zara, Bershka, Pull & Bear, Stradivarius, Oysho,Massimo Dutti), dar şi operatorul Cinema City, care va deschide unmultiplex cu opt săli.

Principala ancoră a proiectului va fi hipermarketul Auchan, careva deschide o unitate cu o suprafaţă de 16.000 de metripătraţi.

"În mod curent, suntem în discuţii şi cu alţi retaileri foartecunoscuţi la nivel internaţional care se arată şi ei interesaţi deacest proiect", spune Eduard Zehetner, CEO-ul grupului Immofinanz,investitorul imobiliar cu cea mai mare expunere pe piaţa imobiliarălocală.

Proiectul Maritimo Shopping a fost început de către compania dedezvoltare imobiliară TriGranit şi preluat anul trecut integral decătre Immofinanz. Mallul va avea o suprafaţă închiriabilă de peste50.000 de metri pătraţi şi o parcare de 2.200 de locuri,principalii concurenţi din oraş urmând a fi mallurile City Park şiTOM.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO