Proprietăţi

ModaTim Timişoara a investit 10 mil. € într-o clădire de birouri

Autor: Cristina Cuncea - Mediafax

21.11.2010, 23:25 104

Compania ModaTim Investment a finalizat a treia clădire dincomplexul de birouri City Business Center din Timişoara, în urmaunei investiţii de peste zece milioane de euro, iar al patruleaimobil are ca termen de livrare luna iunie 2012.

"Ne bucură să vedem că mai multe firme chiriaşe din primele douăclădiri îşi extind activitatea în Timişoara, lucru caresemnalizează o reintrare pe un trend ascendent, cel puţin lanivelul multinaţionalelor şi al firmelor mari", a declarat OvidiuŞandor, directorul executiv al ModaTim Investment, într-uncomunicat remis de firma de consultanţă imobiliară Jones LangLaSalle, agentul de închiriere al complexului.

Noul imobil are o suprafaţă totală închiriabilă de 9.500 demetri pătraţi şi dispune de 100 de locuri de parcare. Gradul deocupare al primelor două clădiri este de 95%, iar cel mai nouimobil al complexului este deja ocupat într-o proporţie de 85%.Printre firmele care vor derula activităţi în această clădire senumără companiile Wipro, Visma, Ferring Pharmaceuticals şi MidtownRetail.

Compania a fost înfiinţată în 2005 de către producătorul dinindustria textilă ModaTim pentru realizarea proiectului CityBusiness Centre. ModaTim deţine 35,76% din acţiunile companiei, întimp ce Anna Şandor are 20,48 % din capital.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO