Proprietăţi

Popoviciu deschide mallul din Oradea mâine. Vezi cum arată proiectul cu o zi înaintea deschiderii. Galerie FOTO

Popoviciu deschide mallul din Oradea mâine. Vezi cum arată proiectul cu o zi înaintea deschiderii. Galerie FOTO

Popoviciu deschide mallul din Oradea

Autor: Cristi Moga

13.10.2011, 14:11 1671

Mallul Oradea Shopping City, dezvoltat de omul de afaceri Gabriel Popoviciu în urma unei investiţii de circa 50 mil. euro, îşi va deschide mâine la ora 16.00 porţile pentru public, acesta urmând a fi al treilea centru comercial din oraş.

Proiectul este construit pe o structură finalizată în perioada 2008-2009, dar proprietarii iniţiali ai proiectului au intrat în faliment după ce nu au reuşit să atragă chiriaşi pentru deschiderea mallului.

Acum proiectul este 70% închiriat, iar printre companiile care vor deschide magazine se numără Intersport, Toyplex, Famous Brands, V46 Outlet, Bigotti, Nike, Levi's US Polo, Cacharel sau Domo.

În materie de restaurante şi cafenele proiectul va avea în food-court unităţi KFC şi Gloria Jean's, dar şi nume mai puţin cunoscute precum Hanul Pescarilor, Bucătăria Laci Konyha sau McNice.

O atenţie ridicată s-a acordat cinematografului cu şase săli şi aproape 1.000 de locuri şi întregii zone de distracţie care ocupă 6.000 din cei 30.000 de metri pătraţi ai noului mall.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO