Proprietăţi

Un grup american vrea să angajeze 200 de IT-işti în Bucureşti

Un grup american vrea să angajeze 200 de IT-işti în...

Autor: Bogdan Alecu

10.10.2018, 00:07 2638

Visteon Electronics, companie specializată în componente electronice de bord pentru automobile, a înfiinţat luna trecută o divizie locală şi caută 2.000 mp spaţii de birouri pentru a recruta 200 de angajaţi, potrivit datelor din piaţa imobiliară.

Compania Visteon Electronics România a fost în­fiin­ţa­tă luna trecută la Registrul Comerţului şi are în prezent se­diul într-o clădire de birouri din Piaţa Romană. De ase­me­nea, americanii caută să în­chi­rieze începând cu anul vi­itor birouri într-o clădire din zo­na centrală a Bucu­reş­tiului.

Fondatorii Visteon Elec­tronics România sunt fir­mele Vihi LLC din Statele Unite şi Visteon Holdings Hungary. Compania are în prezent în Ungaria un centru de pro­duc­ţie şi customer cen­ter. În Euro­pa mai au cen­tre în Bul­garia, Franţa, Ger­mania, Un­garia, Portu­ga­lia, Slovacia şi Marea Brita­nie. În România Visteon are în prezent un cen­tru tehnic la Timişoara.

Visteon produce sisteme de tip Head-up Display pentru maşini precum cele ale grupului Peugeot Citroën şi panouri de bord pentru Ford, Jaguar sau Range Rover

Printre giganţii internaţionali care şi-au deschis recent birouri în Bucureşti pentru a recruta specialişti în IT se nu­mă­ră şi London Stock Exchange Group, care are în plan să ajungă la 100 de oameni până la finalul anului şi ar putea urca ulterior spre peste 400 de salariaţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO