Special

Educaţie, stil de viaţă şi wellness. Rata locurilor de muncă neacoperite din sectorul de IT&C din România s-a înjumătăţit de la an la an

Educaţie, stil de viaţă şi wellness. Rata locurilor...

Autor: Ramona Cornea

08.05.2023, 10:00 500

În ultimul trimestru din anul 2022, România avea o rată a locurilor de muncă vacante în IT&C de 0,8%, în scădere cu 0,8 puncte procentuale faţă de aceeaşi perioadă din anul 2021, de la 1,6% România a înregistrat a zecea cea mai mare scădere a acestui indicator din rândul statelor membre UE Cea mai mare scădere a fost în Cipru, de 2,6 puncte procentuale, pe când în ţări precum Malta şi Luxemburg acest indicator a fost în creştere cu 2,8 puncte procentuale, respectiv 1,2 puncte procentuale.

Rata locurilor de muncă neacoperite din sectorul de IT&C  din România s-a înjumătăţit de la an la an, după cum arată calculele ZF făcute pe baza datelor de la Eurostat, oficiul european de statistică.

Astfel, în ultimul trimestru din anul 2022 România avea o rată a locurilor de muncă vacante în IT&C de 0,8%, în scădere cu 0,8 puncte procentuale faţă de aceeaşi perioadă din anul 2021, de la 1,6%.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO