Suplimente

Cătălin Mahu, proprietarul lanţului de restaurante La Mama

ZF 22 de ani. Poveşti din business pentru business

Cătălin Mahu, proprietarul lanţului de restaurante La Mama
09.03.2021, 16:00 131

„La 22 de ani eram student al Universităţii Politehnica Bucureşti, Facultatea Transporturi, Secţia Autovehicule Rutiere, stăteam în cămin în complexul Regie şi îmi făceam bani de buzunar imprimând casete audio cu muzică sau jocuri pentru calculatoarele Spectrum.

Când am început facultatea, îmi doream să devin inginer şi să lucrez în proiectare. Totuşi, schimbările de cultură care se petreceau la acea vreme m-au împins către zona antreprenorială. Când am înţeles că antreprenoriatul îmi va da direcţia în viaţă, principalul obiectiv a fost acela de a crea ceva care să dăinuie în timp sau care măcar să lase o urmă în viaţa aceasta.

Astăzi, sunt proprietarul unui lanţ de restaurante româneşti, La Mama, cu o experienţă de
21 de ani în această piaţă. Astăzi este foarte greu să spui unde ai ajuns pentru că schimbarea din ultimele luni a făcut ca totul să se întoarcă la 180 grade, dar sper că vom reuşi să trecem această criză sanitară, socială şi economică, astfel încât, atunci când vom lăsa toate aceste lucruri în spate, să putem vorbi în continuare despre La Mama ca despre un brand românesc puternic, care şi-a dat examenele impuse de timp. Să ne dezvoltăm în continuare în piaţa de restaurante, să deschidem noi linii de business şi, poate, să încercăm să ducem produsele noastre şi în exteriorul ţării.“

AFACERI DE LA ZERO