Top MBA

Tot mai multi vor profesori straini

Tot mai multi vor profesori straini

Click pentru imaginea intreaga

19.03.2008, 21:07 16

Toate scolile incluse in clasament au parteneriate cu institutii internationale. In unele dintre cazuri, tot staff-ul profesoral este format din straini, americani, britanici, francezi sau nemti.

Absolvenyii de MBA/EMBA apreciaza intr-o proportie foarte mare experienta profesorilor din strainatate. Astfel, unii dintre ei au dat calificative diferite la acest punct, respectiv note mai mari pentru profesorii si straini si mai mici pentru romani.

De asemenea, absolventii apreciaza la catedra un mixt de standard academic si experienta practica in business.

Cei mai multi vor profesori care sa ii puna in fata unor situatii reale de business care sa ii formeze ca manageri pregatiti sa reactioneze in orice situatie de piata.

Mai mult decat atat, absolventii isi doresc profesori cu o vasta experienta academica si de business in spate, insa ancorati in mediul de afaceri actual.

Rolul profesorilor care predau in cadrul unui program de MBA este sa ii ajute pe studenti sa gaseasca solutia, nu sa ofere solutii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO