TrebuieSaRepornimBusinessul

Ce cred managerii români despre această criză. Cât de mult vor fi afectaţi, ce se va întâmpla cu cursul şi cum va fi revenirea. „Managerii văd o criză în V, cu revenirea în două viteze: creştere lentă până la finele anului, în care se vor recupera 3% din scăderea de 20%, urmată de o revenire accelerată în 2021"

Andrei Cionca, CEO al Impetum Group, şi Alina Bîrsan, director de cercetare Impetum Group

Andrei Cionca, CEO al Impetum Group, şi Alina Bîrsan, director de cercetare Impetum Group

Autor: Alina-Elena Vasiliu

26.06.2020, 11:08 750

Managerii companiilor mari sunt mai optimişti în ceea ce priveşte mersul economiei în contextul generat de pandemie, comparativ cu cei ai firmelor mici, potrivit unui studiu realizat de Confidex, un proiect al grupului Impetum menit să analizeze încrederea în economie în vremuri de criză.

„Managerii văd o criză în V, cu revenirea în două viteze: creştere lentă până la finele anului, în care se vor recupera 3% din scăderea de 20%, urmată de o revenire accelerată în 2021, în care diferenţa de 17% se va recupera în 6 luni. Managerii români sunt rezervaţi în ceea ce priveşte viitorul imediat, dar optimişti legat de viitorul îndepărtat”, a spus Andrei Cionca, CEO al Impetum Group, care gestionează companiile aflate în dificultăţi financiare.

Confidex a măsurat percepţiile managerilor şi reprezentanţilor C-level din companiile mici, mijlocii şi mari din România, cu privire la perioada de incertitudine traversată în intervalul februarie-aprilie 2020.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro