TrebuieSaRepornimBusinessul

Videoconferinţa ZF Cum trecem împreună criza. Speranta Munteanu, senior adviser, KPMG: Companiile trebuie să înţeleagă că pentru a se salva trebuie o comunicare structurată

#zftrebuiesarepornimbusinessul #trebuiesarepornimeconomia #trebuiesarepornimromania

Videoconferinţa ZF Cum trecem împreună criza. Speranta...

Autor: Miruna Diaconu

14.04.2020, 14:23 472

Speranta Munteanu, senior adviser, KPMG, spune că în această perioadă în care multe companii sunt impactate de criza actuală, este nevoie ca ele să se autoevalueaza şi să îşi pregătească un scenariu, dar şi să aibă o comunicare structurată cu partenerii lor pentru a putea supravieţui.

„Companiile trebuie să înţeleagă că pentru a se salva trebuie să aibă o comunicare structurată cu partenerii lor, asta înseamnă să se autoevalueze şi să îşi pregătească un scenariu de supravieţuire care să le permită să traverseze perioada în care vor fi foarte afectate de situaţie”, spune Speranta Munteanu, senior adviser, KPMG, în cadrul videoconferinţei ZF Cum trecem împreună criza.

Ziarul Financiar şi Banca Transilvania organizează cea mai mare videoconferinţă între o bancă şi antreprenorii români pentru a discuta situaţia actuală adusă de pandemia Covid-19, dar mai mult pentru a discuta despre cum pot să treacă antreprenorii români prin această criză pe termen scurt.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels