Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un inginer DevOps câştigă, în medie, 2.700 de euro net pe lună. Andrei Frunză, CEO, BestJobs: Obiectivul său este de a elimina ineficienţele proceselor de producţie software, facilitând prin simplificare dezvoltarea rapidă a unor proiecte complexe

Andrei Frunză, CEO, BestJobs: Obiectivul său este de a elimina ineficienţele proceselor de producţie software, facilitând prin simplificare dezvoltarea rapidă a unor proiecte complexe.

Andrei Frunză, CEO, BestJobs: Obiectivul său este de a elimina ineficienţele proceselor de producţie software, facilitând prin simplificare dezvoltarea rapidă a unor proiecte complexe.

Autor: Ramona Cornea

17.02.2022, 00:05 2187

Salariul unui inginer DevOps ajunge, în medie, la 2.700 de euro net pe lună, arată datele furnizate de platforma de recrutare online BestJobs. Pentru o poziţie de entry level, oferta salarială medie este de 1.500 euro pe lună, iar pentru un specialist senior, cu peste cinci ani experienţă, oferta salarială poate depăşi 4.000 euro pe lună.

DevOps înseamnă în primul rând iteraţii scurte pentru orice proces de dezvoltare soft, lansări mai rapide şi mai sigure. Este un concept devenit popular relativ recent, fiind implementat mai întâi de companii 100% digitale precum Netflix, Yahoo şi Etsy. Obiectivul său este de a elimina ineficienţele proceselor de producţie software, facilitând prin simplificare dezvoltarea rapidă a unor proiecte complexe. Astăzi, DevOps este mult mai mult decât un termen foarte popular, este o filozofie de dezvoltare a arhitecturii software pentru companii, spune Andrei Frunză, CEO al BestJobs.

În pachetul de beneficii pentru rolul de inginer DevOps sunt incluse, de regulă, bonusuri de performanţă, oportunităţi de promovare, tichete de masă, abonamente de servicii medicale, asigurare de sănătate, abonamente stomatologice, program flexibil, zile libere suplimentare, abonament sportiv, posibilitatea de a lucra remote, team building şi traininguri de specializare, cursuri de dezvoltare profesională şi personală şi altele.

În prezent, 743 de posturi vacante pentru poziţia de inginer DevOps pentru companii din Bucureşti, Cluj, Timişoara sau pentru poziţii remote sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 32.000 de anunţuri de angajare active. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
AFACERI DE LA ZERO