Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un manager de învăţare şi dezvoltare câştigă între 800 şi 1.200 de euro net pe lună. Mihaela Dobre, sales manager, BestJobs: Un astfel de specialist trebuie să aibă gândire strategică şi abilităţi bune de comunicare, organizare şi time management

Un salariu pe zi. Un manager de învăţare şi...

Autor: Ramona Cornea

14.04.2022, 00:05 580

Un manager de învăţare şi dezvoltare (learning & development manager) câştigă un salariu mediu care variază între 800 şi 1.200 de euro net pe lună, arată datele furnizate de platforma de recrutare online BestJobs. Un angajat de pe această poziţie este responsabil pentru formarea şi dezvoltarea profesională a angajaţilor unei organizaţii. Scopul lui este de a profita la maximum de talentele angajaţilor şi de a-i ajuta să se dezvolte la întregul lor potenţial.

Learning & development manager este un rol versatil, deoarece se potriveşte în orice companie, indiferent de profil sau numărul de angajaţi, lucru accentuat acum că piaţa muncii a prins un avans impresionant. Rolul unui learning & development manager este de a forma angajaţii şi de a valorifica abilităţile acestora, astfel încât să se poată dezvolta continuu. Un astfel de specialist trebuie să aibă gândire strategică şi abilităţi bune de comunicare, organizare şi time management.


Proiectul editorial Un salariu pe zi este realizat de ZF în parteneriat cu

 

Oferta salarială medie pentru această poziţie este cuprinsă în intervalul 800-1.200 euro, afirmă Mihaela Dobre, sales manager în cadrul BestJobs.

Printre aptitudinile necesare unui candidat pentru o astfel de poziţie se numără cunoştinţele în training, learning&development, project management, precum şi o gândire strategică. Cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale specifice acestui tip de job sunt: laptop de serviciu, traininguri, posibilitatea de a lucra remote sau în regim de muncă hibrid şi o echipă multiculturală.

În prezent, 325 de posturi vacante pentru poziţia de learning & development manager sunt disponibile pe platform BestJobs dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe joburi sunt disponibile în Bucureşti şi în regim de muncă remote.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
AFACERI DE LA ZERO