Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un consultant MS Dynamics câştigă între 1.600 şi 2.000 de euro net pe lună

Un salariu pe zi. Un consultant MS Dynamics câştigă...

Autor: Ramona Cornea

11.03.2023, 10:31 2267

Un angajat pe poziţia de consultant MS Dynamics are un salariu care variază, în medie, între 1.600 şi 2.000 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs. Un astfel de angajat conduce implementarea suitei MS Dynamics prin colectarea cerinţelor, analiza decalajelor, dezvoltarea unei soluţii complete în parteneriat cu furnizorii companiei, promovarea implementării, testării şi instruirea utilizatorilor către implementarea finală.

„Aproximativ 10.000 de joburi în IT/ Telecom au fost publicate pe platformă de la începutul anului, iar acest lucru confirmă nevoia acută de specialişti în domeniu şi faptul că angajatorii din IT nu dau semne să încetinească demersurile de recrutare în ciuda ştirilor despre disponibilizările masive de la nivel internaţional. Candidaţii căutaţi pentru rolul de consultant MS Dynamics au experienţă în consultanţă şi experienţă cu instalarea, configurarea şi mentenanţa Dynamics CRM, cunoştinţe de business, precum şi cunoştinţe de limba engleză. Companiile care recrutează în acest moment pentru astfel de poziţii caută specialişti în Braşov, Timişoara şi Bucureşti şi permit desfăşurarea activităţii de la distanţă. Pentru acest rol, capacitatea de sinteză, gândirea analitică, atenţia la detalii şi capacitatea de a înţelege rapid noile concepte tehnice sunt necesare, iar salariul se plasează în intervalul 1.600-2.000 de euro pe lună, în medie“, afirmă Ana Vişian, marketing manager în cadrul BestJobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt:  bonus de performanţă, prime de sărbători, tichete de masă, decontarea transportului şi posibilitatea de a lucra remote.

În prezent, 692 de posturi vacante pentru poziţia de consultant MS Dynamics sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Braşov, Timişoara, Bucureşti şi în regim de muncă remote.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
Urmează ZF Bankers Summit'24