Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un functional safety specialist câştigă între 1.200 şi 1.500 de euro net pe lună

Un salariu pe zi. Un functional safety specialist...

Autor: Ramona Cornea

06.10.2023, 00:06 271

Un angajat pe poziţia de functional safety specialist are un salariu care variază, în medie, între 1.200 şi 1.500 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online bestjobs.

„Un functional safety specialist are responsabilitatea de a asigura că sistemele şi produsele din industria auto îndeplinesc standardele de siguranţă funcţională. Aceasta este o poziţie extrem de importantă, deoarece industria auto se bazează pe numeroase sisteme electronice şi software complexe pentru a asigura siguranţa vehiculelor şi a pasagerilor. Activităţile rolului includ analiza şi evaluarea riscurilor, dezvoltarea şi implementarea standardelor de siguranţă, testarea şi validarea sistemelor, documentare şi raportare. Angajatorii recrutează pentru rol candidaţi cu experienţă în securitate funcţională, experienţă cu ISO 26262 şi cu analize de siguranţă. Salariul este de 1.200 - 1.500 euro net lunar”, afirmă Ana Vişian, marketing manager, bestjobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: bonus de performanţă, vouchere de vacanţă, posibilitatea de a lucra remote şi asigurare de viaţă.

În prezent, 748 de posturi vacante pentru poziţia de functional safety specialist sunt disponibile pe platforma bestjobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Târgu-Mureş, Cluj, Timiş etc.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
AFACERI DE LA ZERO