Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un îngrijitor de clădiri câştigă între 500 şi 700 de euro net pe lună

Un salariu pe zi. Un îngrijitor de clădiri câştigă...

Autor: Ramona Cornea

27.04.2023, 00:05 570

Ana Vişian, marketing manager, BestJobs: „Un îngrijitor de clădiri asigură curăţenia şi ordinea zonelor aferente de lucru, asigură colectarea deşeurilor şi realizează serviciile de manipulare, transport şi cărat materiale, se ocupă de întreţinerea spaţiilor interioare şi exterioare“.

Un angajat pe poziţia de îngrijitor de clădiri are un salariu care variază, în medie, între 500 şi 700 de euro, după cum arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs. „Un îngrijitor de clădiri asigură curăţenia şi ordinea zonelor aferente de lucru, asigură colectarea deşeurilor şi realizează serviciile de manipulare, transport şi cărat materiale, se ocupă de întreţinerea spaţiilor interioare şi exterioare. Angajatorii caută pentru rol candidaţi cu abilităţi excelente de gestionare a timpului, atenţie la detalii, persoane serioase şi responsabile, cu experienţă în activitatea de întreţinere a clădirilor şi permis auto categoria B.

Se fac recrutări în Bucureşti, Ilfov, Hunedoara, Alexandria, Arad, oferta salarială fiind între 500 şi 700 euro net lunar”, spune Ana Vişian, marketing manager în cadrul BestJobs. Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: bonuri de masă, abonament medical clinică privată, decontare transport şi tichete cadou de sărbători.

În prezent, 243 de posturi vacante pentru poziţia de îngrijitor de clădiri sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Pentru această poziţie, cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Ilfov, Hunedoara, Alexandria şi Arad.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
AFACERI DE LA ZERO