Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un manager în producţie câştigă între 1.200 şi 1.800 de euro net pe lună

Ana Vişian, marketing manager, BestJobs: Un manager de producţie supraveghează procesul de producţie, asigură funcţionarea sistemului de aprovizionare a unităţii de producţie şi se află în legătură directă cu departamentul logistic.

Ana Vişian, marketing manager, BestJobs: Un manager de producţie supraveghează procesul de producţie, asigură funcţionarea sistemului de aprovizionare a unităţii de producţie şi se află în legătură directă cu departamentul logistic.

Autor: Ramona Cornea

22.11.2022, 00:05 5483

Un angajat pe poziţia de manager de producţie are un salariu care variază, în medie, între 1.200 şi 1.800 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

„Un manager de producţie supraveghează procesul de producţie, asigură funcţionarea sistemului de aprovizionare a unităţii de producţie şi se află în legătură directă cu departamentul logistic. Candidatul ideal trebuie să aibă studii superioare într-unul din următoarele domenii: arhitectură, construcţii civile şi industriale, inginerie industrială sau mecanică, care să fie completate de experienţă în domeniu şi cunoştinţe de legislaţie specifică domeniului. În plus, companiile care recrutează în acest moment pentru astfel de poziţii caută specialişti care au carnet de conducere, categoria B. Pentru această poziţie, oferta salarială medie este cuprinsă în intervalul 1.200 - 1.800 euro pe lună, iar cea mai mare densitate a ofertelor pentru astfel de poziţii o regăsim în Bucureşti, Timişoara şi Arad”, afirmă Ana Vişian, marketing manager în cadrul BestJobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, prime de sărbători, prime în bani şi zile libere plătite cu ocazia anumitor evenimente, transport asigurat, abonament medical privat.

În prezent, 751 posturi vacante pentru poziţia de manager de producţie sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe poziţii deschise sunt în Bucureşti, Timişoara şi Arad.


 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
AFACERI DE LA ZERO