Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un ofiţer de colectare debite câştigă între 600 şi 800 euro net pe lună

Un salariu pe zi. Un ofiţer de colectare debite...

Autor: Ramona Cornea

09.09.2023, 13:25 282

Un angajat pe poziţia de ofiţer de colectare debite are un salariu care variază, în medie, între 600 şi 800 euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online bestjobs.

„Un rol frecvent în domeniul financiar este cel de ofiţer de colectare debite. Aceşti profesionişti sunt specializaţi în recuperarea de datorii şi gestionarea creanţelor pentru diverse organizaţii, cum ar fi bănci, companii de carduri de credit, agenţii de colectare sau departamente financiare ale companiilor. Responsabilităţile lor includ contactarea debitorilor pentru a stabili planuri de rambursare, investigarea istoricului financiar al debitorilor şi negocierea termenilor de rambursare. Angajatorii caută pentru acest rol candidaţi care au studii superioare finalizate şi cunoştinţe despre legilor şi reglementărilor relevante referitoare la colectarea de creanţe. Salariul este de 600 - 800 euro net lunar”, spune Ana Vişian, marketing manager, bestjobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: posibilitatea de a lucra remote, tichete de masă, zile de concediu suplimentare şi decontarea transportului.

În prezent, 1.327 de posturi vacante pentru poziţia de ofiţer de colectare debite sunt disponibile pe platforma bestjobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Timişoara, Bucureşti, Sibiu etc.


Ana Vişian, marketing manager, bestjobs:

Aceşti profesionişti sunt specializaţi în recuperarea de datorii şi gestionarea creanţelor pentru diverse organizaţii, cum ar fi bănci, companii de carduri de credit, agenţii de colectare sau departamente financiare ale companiilor.


 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
AFACERI DE LA ZERO