Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un operator de pariuri sportive câştigă între 400 şi 700 de euro net pe lună

Ana Vişian, marketing manager, bestjobs: Jobul de operator de pariuri implică gestionarea şi administrarea activităţilor legate de pariurile sportive sau de divertisment într-o casă de pariuri, agenţie de jocuri de noroc sau cazino.

Ana Vişian, marketing manager, bestjobs: Jobul de operator de pariuri implică gestionarea şi administrarea activităţilor legate de pariurile sportive sau de divertisment într-o casă de pariuri, agenţie de jocuri de noroc sau cazino.

Autor: Ramona Cornea

10.08.2023, 00:05 273

Un operator de pariuri sportive are un salariu care variază, în medie, între 400 şi 700 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online bestjobs.

„Jobul de operator de pariuri implică gestionarea şi administrarea activităţilor legate de pariurile sportive sau de divertisment într-o casă de pariuri, agenţie de jocuri de noroc sau cazino. Acesta este responsabil pentru preluarea, înregistrarea şi monitorizarea pariurilor făcute de clienţi. În plus, operatorul de pariuri poate avea şi alte responsabilităţi precum acordarea de suport clienţilor şi explicarea regulilor de joc, întocmirea unor rapoarte la finalul zilei de lucru, asigurarea unei experienţe pozitive sau menţinerea curăţeniei. Angajatorii caută pentru rol persoane cu atitudine pozitivă, responsabile şi comunicative, orientate către client. Salariul depinde de regiune şi variază între 400 - 700 euro net lunar”, spune Ana Vişian, marketing manager bestjobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: program de lucru flexibil, tichete de masă, bonusuri periodice şi prime de sărbători.

În prezent, 569 de posturi vacante pentru poziţia de operator de pariuri sportive sunt disponibile pe platforma Bestjobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare pentru această poziţie sunt în Bucureşti, Brăila, Slobozia, Buzău etc. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
AFACERI DE LA ZERO