Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un quality analyst cu o limbă străină câştigă între 1.300 şi 1.800 de euro net pe lună

Un salariu pe zi. Un quality analyst cu o limbă...

Autor: Ramona Cornea

13.01.2024, 15:12 322

Un angajat pe poziţia de quality analyst cu o limbă străină are un salariu care variază, în medie, între 1.300 şi 1.800 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online bestjobs.

„Pentru rolul de quality analyst cu o limbă străină sunt căutaţi profesionişti în analiza calităţii, cu competenţe excelente de limbi străine. Cele mai cerute limbi străine, pe lângă engleză, sunt portugheza, spaniola, germana, franceza, italiana, araba, olandeza sau daneza. Candidatul ideal trebuie să aibă experienţă în analiza calităţii în industria serviciilor şi să fie capabil să ofere feedback detaliat şi soluţii pentru îmbunătăţirea performanţei. Beneficiile includ pachet salarial atractiv, formare continuă şi oportunităţi de avansare în carieră. Oferta salarială este între 1.300 şi 1.800 euro net lunar”, afirmă Ana Vişian, marketing manager, bestjobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: bonus de performanţă, abonament servicii medicale, cursuri şi traininguri, precum şi program flexibil.

În prezent, 1.081 de posturi vacante pentru poziţia de quality analyst cu o limbă străină sunt disponibile pe platforma bestjobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în regim de muncă remote, Bucureşti, Iaşi etc.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
AFACERI DE LA ZERO