Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un referent de licitaţii câştigă între 850 şi 1.100 de euro net pe lună

Un salariu pe zi. Un referent de licitaţii câştigă...

Autor: Ramona Cornea

10.09.2023, 12:49 286

Un angajat pe poziţia de referent de licitaţii are un salariu care variază, în medie, între 850 şi 1.100 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online bestjobs.

„Un referent licitaţii se ocupă cu urmărirea şi identificarea anunţurilor publice pe SICAP, întocmirea documentaţiei necesare licitaţiilor publice şi a răspunsurilor la solicitările de clarificare. Totodată, el este responsabil de monitorizarea licitaţiilor şi realizarea rapoartelor de analiză după finalizarea licitaţiilor. Pentru acest rol sunt necesare studiile superioare finalizate, experienţa în ofertare/licitaţii sau vânzări, cunoştinţe bune

operare calculator şi cunoştinţe de lucru în

SICAP - platforma naţională de achiziţii publice. Oferta salarială pentru un referent licitaţii variază între 850 şi 1.100 euro net lunar“, spune Ana Vişian, marketing manager, bestjobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, training­uri online şi suport tehnic constant, prime şi bonusuri, decontarea transportului.

În prezent, 576 de posturi vacante pentru poziţia de referent licitaţii sunt disponibile pe platforma bestjobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Ilfov, Sibiu etc.

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE