Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un responsabil de livrări câştigă între 550 şi 850 de euro net pe lună

Ana Vişian,  marketing manager, bestjobs: Candidaţii potriviţi au experienţă în logistică, cunoştinţe SAP şi sunt responsabili de eficienţa distribuţiei. Atribuţiile includ gestionarea echipei de livrare, optimizarea rutelor şi asigurarea unui serviciu de livrare prompt şi calitativ.

Ana Vişian, marketing manager, bestjobs: Candidaţii potriviţi au experienţă în logistică, cunoştinţe SAP şi sunt responsabili de eficienţa distribuţiei. Atribuţiile includ gestionarea echipei de livrare, optimizarea rutelor şi asigurarea unui serviciu de livrare prompt şi calitativ.

Autor: Ramona Cornea

21.12.2023, 00:05 140

Un angajat pe poziţia de responsabil de livrări are un salariu care variază, în medie, între 550 şi 850 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online bestjobs.

„Rolul de responsabil livrări este frecvent în cadrul companiilor de comerţ online sau de curierat, fiind responsabil de coordonarea şi optimizarea procesele de livrare. Candidaţii potriviţi au experienţă în logistică, cunoştinţe SAP şi sunt responsabili de eficienţa distribuţiei. Atribuţiile includ gestionarea echipei de livrare, optimizarea rutelor şi asigurarea unui serviciu de livrare prompt şi calitativ. Oferta salarială este între 550 şi 850 euro net, fiind active joburi la nivel naţional“, susţine Ana Vişian, marketing manager, bestjobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: prime de sărbători, abonament clinică privată, traininguri şi cursuri şi zile libere suplimentare.

În prezent, 3.368 de posturi vacante pentru poziţia de responsabil livrări sunt disponibile pe platforma bestjobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Ploieşti, Bucureşti, Craiova.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
AFACERI DE LA ZERO