Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un supervizor de producţie câştigă între 800 şi 1.000 de euro net pe lună

Un salariu pe zi. Un supervizor de producţie câştigă...

Autor: Ramona Cornea

31.05.2023, 00:05 248

Un angajat pe poziţia de supervizor de producţie are un salariu care variază, în medie, între 800 şi 1.000 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

„Printre responsabilităţile tipice ale unui supervizor de producţie se numără planificarea producţiei, supravegherea echipei şi monitorizarea performanţelor, asigurarea calităţii şi gestionarea resurselor. Tot el este responsabil de crearea unui program eficient de producţie, în funcţie de cerinţele şi resursele disponibile. Acesta trebuie să se asigure că materiile prime, echipamentele şi forţa de muncă necesare sunt disponibile în mod corespunzător pentru a îndeplini planurile de producţie. În funcţie de industrie şi de specificul organizaţiei, rolul acestuia poate varia. Sunt la mare căutare astfel de specialişti în Ploieşti, Târgu-Mureş, Arad, Iaşi sau Miercurea Ciuc, iar oferta salarială este între 800 - 1.000 de euro net”, spune Ana Vişian, marketing manager, BestJobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, transport asigurat, prime de sărbători şi traininguri.

În prezent, 909 posturi vacante pentru poziţia de supervizor de producţie sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Pentru această poziţie, cele mai multe anunţuri sunt în Ploieşti, Târgu-Mureş, Arad, Iaşi, Miercurea Ciuc etc. 

 
 
Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE