Un start-up pe zi

A preluat afacerea de la părinţii săi şi a ajuns în zece ani la primul milion de lei

22 mai 2018 Autor: Simona Tatu

Ioana Ionescu, general manager al brandului YVY: Avem în producţie o linie de serviete smartbag, concept care ne aparţine.

Ioana Ionescu, o tânără din Bucureşti care deţine un business în producţia de genţi şi portofele pentru femei, a înregistrat afaceri de peste un milion de lei (circa 250.000 de euro) anul trecut. Brandul YVY a fost creat de părinţii Ioanei Ionescu şi a fost preluat de aceasta în anul 2005.  „Deşi a fost un an de tranziţie, anul 2017 a fost unul bun din punctul de vedere al vânzărilor.  YVY a înregistrat venituri totale de peste un milion de lei, iar rapoartele financiare arată că 2018 va depăşi performanţa anului precedent”, a spus Ioana Ionescu, general manager al brandului YVY.

Anul trecut, antreprenoarea a mutat fabrica unde lucrează peste 30 de angajaţi din Bucureşti în Sibiu.  Produsele realizate se vând în mare parte în România, însă antreprenoarea a avut contracte şi colaborări cu multe magazine din Europa, printre care şi cu magazinul Harrods din Londra.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 22.05.2018

 
Cuvinte cheie:
afaceri
, parinti
, preluare
, bucuresti
, brand
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide