Un start-up pe zi

Doi antreprenori din Cluj au investit 7.000 de euro într-un laborator de produse de cofetărie

22 feb 2016 Autor: Mihaela Pascari

Mihaela Crişan, 24 ani, împreună cu soţul său Marius Marincaş, 26 ani, au pus bazele unui laborator din Cluj care produce şi comercializează produse de cofetărie sub marca Mima’s Cookies. Cei doi antreprenori au investit circa 7.000 de euro pentru înfiin­ţarea laboratorului în urmă cu un an, banii provenind din surse proprii.
 
„Ideea ne-a venit în urmă cu patru ani, când ne-am cunoscut. Am început cu prăjiturile făcute acasă pentru noi şi doar mai apoi pentru alţii, astfel am dat startul afacerii la începutul anului trecut“, spune Mihaela Crişan, fondator al Mima’s Cookies (brand administrat de firma Mimas Lab).

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 22.02.2016

 
Cuvinte cheie:
cofetarie
, laborator
, antreprenori
, cluj
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide