ZF 15 ani

Mihai Bogza – preşedintele Consiliului Investitorilor Străini şi preşedintele CA Bancpost: “Decupez pagini din ZF care devin documente de referinţă"

Mihai Bogza – preşedintele Consiliului Investitorilor...

Autor: Mihai Bogza,

29.09.2013, 00:00 267

Citesc Ziarul Financiar încă de la apariţie. Mi se pare principala şi cea mai utilă sursă de informare din media pe probleme economice şi financiare din România. Ce mă interesează în principal în ZF? Există foarte multe articole bine documentate pe probleme de fond, probleme grele. Şi nu găsim cu uşurinţă astfel de informaţii în altă parte. Sau dacă ar fi să căutăm ar trebui să agregăm informaţiile, iar efortul ar fi dificil.

Vă mărturisesc că aproape la fiecare număr din ZF mi se întâmplă să decupez o pagină sau o jumătate de pagină pe care o pun de-o parte ca să o am ca document de referinţă atunci când am nevoie de o informaţie despre un sector sau despre o anumită problematică. Mi se par foarte utile şi suplimentele pe care le publicaţi din când în când. De exemplu, am citit cu interes suplimentul recent privind insolvenţa şi Anuarul privind Top 100 de tranzacţii.  Sunt multe informaţii pe care nu ştiu unde le-ai putea găsi în altă parte.

Încă o dată, este un ziar foarte bine documentat şi este evident că munca de cercetare pe care o fac cei care scriu este una serioasă.

Totodată, este un ziar echidistant din punct de vedere politic, pare independent din punct de vedere al poziţiilor exprimate. Ceea ce este foarte important într-o ţară în care presa este din păcate foarte polarizată.
Citesc Ziarul Financiar pe print.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO