ZF 24

"Activitate Paranormala", cel mai rentabil film din ultimul timp, intra de vineri in cinematografe. Buget de 11.000 de dolari, incasari de 142 mil. dolari

"Activitate Paranormala", cel mai rentabil film din ultimul timp, intra de vineri in cinematografe. Buget de 11.000 de dolari, incasari de 142 mil. dolari
05.01.2010, 11:49 115

Cu un buget de doar 11.000 de dolari si filmat in doar 7 zile,unul din cele mai terifiante filme realizate vreodata, "ActivitateParanormala", va intra de vineri si in cinematografele dinRomania.

Asemuit cu filmul Blair Witch Project, ca tehnica de filmare,incasarile de aproape 142 milioane dolari fac din "ActivitateParanormala", un film horror de box office.

Katie si Micah sunt un cuplu ca oricare altul, doar ca eaascunde un secret mai putin obisnuit: este urmarita de o prezentanevazuta, care ii apare periodic noaptea, de cand avea 8 ani. Acestlucru nu poate ramane un secret la nesfarsit, pentru ca de candlocuieste cu iubitul ei, episoadele nocturne s-au inrautatit.Sceptic la inceput, dar curios, Micah isi cumpara o cameraperformanta si e decis sa inregistreze orice activitate suspectacare se intampla pe timpul noptii. De la fascinatie, ajunge treptatla obsesie, iar ceea ce vor afla vazand casetele este pur si simplusocant.

Concentrandu-se pe credibilitate si pe constructia treptata aintrigii, si nu pe monstruos si pe scene horror explicite,Activitate Paranormala face apel la instinctele primare ale fiinteiumane, suspansul crescand din ce in ce mai mult, pana atinge coteaproape de nesuportat. E noapte si dormi linistit in sigurantapropriei case. Dar trosnetul mobilei si scartaitul usii sunt oaredoar zgomote firesti ale noptii? Umbrele stranii dansand pe peretipot fi explicate rational? Daca ceva pandeste in colturileintunecate?

AFACERI DE LA ZERO