ZF 24

AVAS a prelungit ofertele de privatizare a companiilor Electroputere si IAR

20.08.2007, 13:54 11

Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a prelungit cu 30 de zile ofertele de vanzare a pachetelor de actiuni detinute la Electroputere Craiova si IAR Ghimbav, pana la 18 septembrie, respectiv 21 septembrie, a anuntat, astazi, institutia.

In cazul Electroputere, decizia Colegiului Director al AVAS a fost necesara intrucat clauzele negociate de AVAS cu Bostina si Asociatii, casa de avocatura a ofertantului Al Arrab Contracting Company Limited din Arabia Saudita, trebuie sa fie validate de conducerea Al Arrab, operatiune care determina o "ampla corespondenta" din partea avocatilor, se arata intr-un comunicat al institutiei.

Oferta initiala de vanzare a actiunilor Electroputere a fost valabila 180 de zile de la publicarea anuntului, respectiv pana la 19 august.

La IAR Ghimbav, valabilitatea ofertei a fost prelungita pana la 21 septembrie, pentru a da posibilitatea AVAS sa finalizeze negocierile cu ofertantul Eurocopter.

Negocierile cu Eurocopter au fost reluate in luna iunie, dupa ce AVAS a aprobat contestatia Eurocopter privind posibilitatea de a completa documentele care atesta criteriile de participare si precalificare la negociere. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO