ZF 24

AVAS va publica maine anuntul de selectare a lichidatorului pentru Rulmentul Brasov

28.06.2007, 17:38 22

Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) va publica, maine, 29 iunie, in presa, un nou anunt de licitatie pentru selectarea lichidatorului la Rulmentul Brasov, dupa ce AGA a aprobat, astazi, intrarea uzinei in lichidare voluntara, au declarat surse din institutie.
"Anuntul de selectare a lichidatorului pentru Rulmentul Brasov va fi publicat maine (vineri, 29 iunie - n.r.) in presa centrala", au spus sursele.
Actionarii Rulmentul Brasov au aprobat, astazi, intr-o adunare generala dizolvarea si lichidarea voluntara a firmei, la propunerea AVAS, actionarul majoritar.
De asemenea, Adunarea Generala a Actionarilor (AGA) a aprobat anularea hotararilor luate in luna martie, referitoare la dizolvarea si lichidarea Rulmentul, care au fost contestate in instanta de actionarii minoritari ai uzinei din Brasov.
Valoarea preliminata a activelor imobilizate ale Rulmentul este de 158,7 milioane de lei, iar valoarea preliminata a datoriilor totale se ridica la 245,63 milioane de lei.
AVAS detine 50,8924% din capitalul social al uzinei Rulmentul. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO