ZF 24

Blind Holiday, un nou concept de vacanţă în care afli destinaţia abia la aeroport

Blind Holiday, un nou concept de vacanţă în care afli...

Autor: Greta Bogdan

23.07.2015, 15:52 5844
Paralela 45, agenţia locală de turism, lansează pe piaţă un nou concept, Blind Holiday. Produsul se adresează turiştilor care doresc să plece într-o vacanţă “pe nevăzute”. Cei care aleg o astfel de experienţă vor afla care este destinaţia lor de vacanţă abia atunci când vor ajunge la aeroport.
 
Clienţii care vor cumpăra vacanţa în perioada dorită vor putea afla doar serviciile incluse în pachet, însă nu şi destinaţia în care vor ajunge. Preţul unei astfel de vacanţe variază de la 299, la 499 de euro pentru o singură persoană.
 
Paralela 45 spune că acest concept este unic în România şi se adresează clienţilor care vor să încerce o altfel de experienţă faţă de cele de care au avut parte până acum. 
 
“Am dorit să aducem pe piaţa turismului din România un concept special pentru turiştii deschişi către nou, care vor să trăiască şi o experienţă altfel. Practic, îţi cumperi o vacanţă cu garanţia şi încrederea că se va ridica la nivelul aşteptarilor tale, iar destinaţia o afli când ajungi la aeroport”, a declarat Alin Burcea, preşedinte Paralela 45.
 
În următoarea perioadă, turiştii vor putea consulta în mediul online ofertele pentru noul concept de vacanţă, care includ atât numărul de nopţi de cazare, cât şi numărul de stele pe care le are hotelul, tipul de masă, transportul cu avionul, transferurile şi celelalte taxe. 
 
Data de plecare va fi aflată cu 48 de ore înainte de către clienţi, iar destinaţia rămâne secretă până ce aceştia ajung la aeroport. “Sunt sigur că turiştii români vor aprecia o iniţiativă îndrazneaţă. Vrem să arătăm că putem oferi şi pachete pentru turiştii mai nonconformişti”, a mai spus preşedintele Paralela 45. 
 
Ofertele Blind Holiday ale agenţiei Paralela 45 se adresează doar persoanelor de peste 18 ani. 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO