ZF 24

Casa de avocatură NNDKP a anunţat o serie de promovări

Casa de avocatură NNDKP a anunţat o serie de promovări

Autor: Mihaela Pascari

29.02.2016, 13:05 917

Casa de avocatură NNDKP (Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen) a anunţat o serie de promovări în cadrul echipei. Astfel Adina Vizoli, Lucian Barbu şi Silviu Bădescu, toţi trei cu o experienţă între 12-14 ani în consultanţă fiscală locală şi internaţională au fost promovaţi pe poziţia de parteneri în echipa de consultanţă fiscală. Totodată, Corina Dumitru, Răzvan Vlad, Lavinia Ioniţă Rasmussen, Mirela Preda au devenit asociaţi manageri. NNDKP motivându-şi promovările printr-o creştere organică a firmei.

Mai mult, şapte avocaţi au fost promovaţi asociaţi seniori iar trei dintre managerii echipei de consultanţă fiscală ocupă poziţii de senioritate în ierarhia acesteia.

În vederea acestor modificări, casa de avocatură NNDKP are la momentul de faţă 24 de parteneri dintre care 19 avocaţi şi 5 consultanţi fiscali, cât şi 110 avocaţi, cărora li se adaugă 15 specialişti în fiscalitate, 3 consilieri în proprietate intelectuală şi 85 de angajaţi în departamentele suport.

NNDKP este una dintre cele mai puternice case de avocatură de pe piaţa locală, fiind fondată în urmă cu 25 de ani de avocaţii Ion şi Manuela Nestor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO