ZF 24

CC a aprobat preluarea Gaz Sud de catre Ligatne Limited

11.12.2007, 12:38 73

Consiliul Concurentei a aprobat preluarea de catre Ligatne Limited Cipru a societatii comerciale Gaz Sud SA Ghermanesti, considerand ca operatiunea nu are ca efect restrangerea semnificativa sau denaturarea concurentei pe piata distributiei si furnizarii de gaze naturale.

Ligatne apartine PPF Investments Limited Jersey si are ca obiect de activitate desfasurarea afacerilor unei societati de tip holding si ale unei societati de investitii, prestarea de servicii de consultanta si de management, comert, servicii de vanzare si cumparare etc. Grupul international de investitii PPF Investments Limited Jersey are in portofoliul sau urmatoarele domenii de activitate: finante, asigurari, energie si utilitati, retea infrastructura, piata imobiliara, explorare si activitati miniere precum si alte tranzactii/societati.

SC Gaz Sud SA Ghermanesti are ca principal obiect de activitate distribuirea si comercializarea combustibililor gazosi prin conducte. Aceasta societatea actioneaza pe arii restranse in zona de sud a Romaniei, fiind titularul a 6 contracte de concesiune de distributie de gaze in localitatile Snagov, Moara Vlasiei, Ciolpani, Gruiu, Cornetu si Pantelimon.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO