ZF 24

Cele mai recente informaţii din anchetă: Căutările se întind pe cinci hectare şi 14 scafandri intervin pe lacul din Caracal

Cele mai recente informaţii din anchetă: Căutările se...

Autor: Florin Zafiu

28.07.2019, 12:41 853

14 scafandri intervin pe lacul aflat în apropierea casei suspectului Gheorghe Dincă, iar căutările au loc pe o suprafaţă de cinci hectare, au declarat surse apropiate anchetei, pentru MEDIAFAX. Totodată, firele de păr din maşina suspectului se confirmă a fi ale Alexandrei.

Zona de căutare este de aproximativ cinci hectare de luciu de apă, stufăriş şi nuferi, iar adâncimea apei este între doi şi patru metri, cu vizibilitate redusă şi vegetaţie abundentă, au declarat surse apropiate anchetei pentru MEDIAFAX.

Aceleaşi surse anunţă că duminică, pe lacul aflat la un km distanţă de casa suspectului Gheorghe Dincă, intervin 14 scafandri.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că cercelul găsit în maşina suspectului şi firele de păr aparţin Alexandrei Măceşanu, de 15 ani, dispărută miecuri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO