ZF 24

Centrul Medical Unirea vrea sa ajunga la 75.000 de abonati pana la sfarsitul anului

Centrul Medical Unirea vrea sa ajunga la 75.000 de abonati pana la sfarsitul anului
03.09.2008, 12:37 11

Centrul Medical Unirea (CMU), liderul pietei romanesti pe segmentul abonamentelor medicale corporate, tinteste un numar de 75.000 de abonati pana la sfarsitul acestui an, in crestere cu 50% comparativ cu numarul inregistrat in 2007, a anuntat astazi compania.
"In ultimele sase luni asistam la un ritm accelerat de crestere a numarului de abondati la CMU, pe de o parte pentru ca acordarea de beneficii medicale tot mai complexe se impune din ce in ce mai mult ca standard in politicile de compensatii si beneficii ale firmelor, pe de alta parte pentru ca am reusit sa extindem (...) diversitatea si adresabilitatea serviciilor medicale in clinicile noastre in comparatie cu alte oferte din piata", a declarat Sergiu Negut, Director Executiv CMU.
Pata serviciilor medicale private din Romania va atinge valoarea de 350 milioane de euro pana la sfarsitul acestui an, inregistrand un ritm anual de crestere de 20-30%, potrivit CMU.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO