ZF 24

Cine face parte din comisia de privatizare a CFR Marfă

Cine face parte din comisia de privatizare a CFR Marfă

Autor: Mirabela Tiron

09.05.2013, 15:59 1154

Comisia de privatizare a companiei CFR Marfă este formată din Cristian Ghibu, secretar  de stat în cadrul Ministerului Transporturilor, Bogdan Găurean, consilier în cadrul Ministerului Transporturilor şi fost şef al Registrului Comerţului, Florin Tomescu, reprezentant din cadrul departamentului juridic al Ministerului, Dana Galben, reprezentant din cadrul direcţiei de strategie la Ministerul Transporturilor, Marcel Boloş, de la direcţia de fonduri a ministerului, Claudiu Dumitrescu din cadrul direcţiei feroviare a ministerului, Cristina Militaru de la direcţia de achiziţii şi licitaţii a ministerului, Viorel Lisaru de la MapN şi Ioan Răceu de la Ministerul Finanţelor Publice, potrivit miistrului Transporturilor, Relu Fenechiu.

Secretariatul comisiei este alcătuit din Marius Hromei, Alexandra Drumea, Daniel Dumitrescu, Cristina Niculae, Ionuţ Ciumacencu din cadrul Ministerului Transporturilor. Fenechiu nu a ştiu să spună ce funcţii ocupă aceste persoane în cadrul ministerului, menţionând că sunt “funcţionari publici”. Niciunul dintre ei nu a lucrat anterior în compania CFR Marfă.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO