ZF 24

Cine vine la conferinţa ZF eCommerce Summit: Cum poţi să ai succes în comerţul online?

Cine vine la conferinţa ZF eCommerce Summit: Cum poţi...

Autor: Ioana Niţă

17.03.2023, 20:34 223

Conferinţa va avea loc pe data de 28 martie.

Mai mulţi membri din echipa de conducere a grupului eMAG – cel mai mare retailer online de pe piaţa din România, precum şi reprezentanţi ai altor jucători cheie din industria de eCommerce de pe plan local – de la procesatori de plăţi şi companii de logistică şi curierat, la dezvoltatori şi integratori de soluţii IT pentru magazine online şi agenţii de publicitate în mediul online, vor participa la prima ediţie a conferinţei ZF eCommerce Summit care va avea loc pe data de 28 martie.

Anul trecut, vânzările din sectorul de eCommerce românesc au atins pragul de 6,3 miliarde de euro, valoarea fiind uşor peste cea înregistrată în 2021 (6,2 miliarde de euro), potrivit estimărilor GPeC, bazate pe datele ARMO şi ale principalilor jucători din domeniu. După aproape un deceniu de creşteri spectaculoase, urmează o perioadă de consolidare cauzată şi de schimbarea comportamentului de consum al românilor, sunt de părere companiile care activează în industria de eCommerce.

În acest context de piaţă, ZF îşi propune ca în cadrul conferinţei dedicate pieţei de eCommerce să prezinte cele mai noi tendinţe din industrie, date privind evoluţia acestui segment de comerţ, precum şi exemple şi sfaturi legate de modalităţile recomandate pentru dezvoltarea unui business online.

Printre temele de discuţie ce vor fi abordate în cadrul conferinţei se numără: care sunt avantajele şi dezavantajele deţinerii unui magazin propriu online şi/sau ale prezenţei în marketplace-uri?; cât de mult contează să ai şi o locaţie fizică?; ce alegi între call-center şi chatbot pentru a gestiona relaţia cu clienţii?; ce soluţii IT sunt potrivite pentru un magazin online?; pot aplicaţiile de mesagerie şi chat să devină un mijloc principal de comunicare în e-commerce?; care sunt cele mai profitabile metode de livrare şi ce preferă clienţii?; care sunt cele cinci mari tendinţe care vor afecta industria e-commerce în următorii ani?

Din cadrul echipei de conducere a grupului eMAG vor fi speakeri în cadrul conferinţei: Tudor  Manea, CEO eMAG, Irina Pencea, Chief Marketing Officer eMAG, Stejara Pircan, Senior VP eMAG, Alexandru Niculescu, VP Operations eMAG, Tudor Mihăilescu, COO eMAG Grup şi Oana Antohe, Director eMAG Marketplace.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO