ZF 24

Cinematograful din Veranda Mall, anunţat să se deschidă în primăvară, va începe să funcţioneze în următoarele săptămâni. "Durează mult să faci un astfel de proiect"

Cinematograful din Veranda Mall, anunţat să se...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

29.10.2019, 12:36 2638

Centrul comercial Veranda Mall din Bucureşti, dezvoltat de familia Pogonaru împreună cu SIF Moldova, va deschide în următoarele patru săptămâni cinematograful din mall, o deschidere care ar fi trebuit să aibă loc încă din primăvară, după cum anunţaseră iniţial dezvoltatorii.

"Am vrut să fie totul la standardele noastre, iar un astfel de proiect durează mult", spune Andrei Pogonaru, proprietarul Veranda.

Cinematograful va fi operat de compania Cinemax din Slovacia, va avea 12 săli şi o capacitate de 1.300 de locuri. Investiţia în cinema a fost de peste 5 milioane de euro. 

La nivelul întregului an 2018, veniturile din chirii ale centrului co­mercial Veranda au fost de 9 mil. euro, potrivit calculelor ZF făcute pe baza datelor transmise anterior de proprietarul mallului.

Printre chiriaşii care au venit recent în Veranda Mall se numără reţeaua de săli de fitness World Class, retailerul de echipa­mente sportive Decathlon, o sucursală BCR şi un magazin de modă Collin’s.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO