ZF 24

Clifford Chance: Nu vrem sa fim cei mai mari de pe piata inca din prima faza

05.07.2006, 15:46 16

Cea mai mare firma de avocatura din lume, Clifford Chance, intentioneaza sa-si dezvolte operatiunile din Romania pe termen lung, fara sa fie interesata sa atace imediat pozitiile de varf de pe piata.
"Nu ne dorim din prima faza sa fim cea mai mare firma dupa numarul de avocati sau cea mai bogata, daca luam in calcul cifra de afaceri. Vrem sa fim cea mai buna firma, cu cei mai interesanti clienti, sa aducem servicii inovative, sa fim implicati in tranzactii globale iar rezultatele vor veni de la sine", a declarat Daniel Badea, managing partner al biroului Clifford Chance din Bucuresti.
Clifford Chance a anuntat la sfarsitul lunii trecute intrarea pe piata din Romania, in cadrul strategiei sale de a-si extinde prezenta in Europa de sud-est.
Initial, echipa biroului din Bucuresti va acoperi nevoile clientilor sai globali in Romania, urmand sa acopere ca arie si alte piete din Balcanii de vest, precum Republica Moldova, fosta Iugoslavie sau Bulgaria.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO