ZF 24

Compania care detine Romania Libera a preluat Domus Magazin

20.05.2008, 12:40 40

Compania Medien Holding, actionar majoritar al societatii "R", care editeaza cotidianul Romania Libera, a achizitionat trustul de presa Domus Magazin, suma tranzactiei fiind confidentiala.

Adrian Rus, Radu Gavrus si Dan Sabau vor ramane in echipa de conducere a Domus Magazin.

"Domus Magazin s.r.l. va ramane in continuare o entitate media separata, cu management propriu, dar atat reprezentantii Medien Holding, cat si echipa de conducere a editurii declara ca vor fi exploatate toate strategiile posibile intre Domus Magazin si Societatea R, editorul cotidianului Romania Libera, detinuta si ea integral de Medien Holding", se mai arata intr-un comunicat al companiei.

"Suntem foarte bucurosi de achizitia revistelor editate de catre Domus Magazin. Aceasta achizitie marcheaza extinderea grupului nostru de presa si intrarea pe piata revistelor, cu o cota importanta de piata in sectorul home&deco", a declarat Alexander Bogdan Adamescu, membru in Consiliul de Administratie al Medien Holding.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO